Novosti

CRNI DANI KREŠE BENGALKE!

Objavljeno:

CRNI DANI KREŠE BENGALKE!

Splitski prvak tvrdog đira – Krešo Bengalka, nakon nastupa na festivalu „Drito iz Tvornice“ i  dva objavljena singla „Otpor“ i „Stroj“ kojima je najavio novi studijski album, jučer na Valentinovo, u svome stilu odlučio je predstaviti i treći službeni singl prigodnog naziva „Crni dani“.

Autor teksta, glazbe i aranžmana je sam Krešo Bengalka, a prateći video broj sniman je pod redateljskom palicom Rina Barbira.

Spot za pjesmu „Crni dani“ pogledajte na sljedećem linku:

Krešine pjesme se lajkaju prije nego se poslušaju, a njegovi spotovi se s nestrpljenjem očekuju danima. U prilog tome govori i činjenica da njegovi spotovi dostižu preko 100 000 pogleda u samo nekoliko dana.

Rap glazbenik iz Splita, kroničar priča s ulice s desetljetnim stažom, iza sebe ima dva studijska albuma („Finale“ i „Split ZOO“), a treći studijski album pod nazivom „ Sve najbolje“, objavit će Menart sredinom godine.

Pjesmu „Crni dani“ slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/en/album/87287522

Krešu pratite na njegovom Facebook i Instagram profilu.

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »