Novosti

Novi glazbeni projekt – PunkFunkz – poslušajte prvi singl!

Objavljeno:

Novi glazbeni projekt – PunkFunkz – poslušajte prvi singl!

 „ Projekt smo započeli 2002. godine, originalno na engleskom jeziku, Danijela Prpić, Tomislav Budak i ja, u suradnji sa sigurno najpoznatijim brass dvojcem The Memphis Horns poznatih po svojoj suradnji s najvećim svjetskim, glazbenim zvijezdama poput Arethe Franklin, Stinga, U2…Kako u to doba nije bilo interesa izdavačkih kuća za projekte na engleskom jeziku, cijeli projekt smo stavili u mirovanje. Ove godine napravili smo  hrvatsku verziju pjesmu i odlučili da je sada pravo vrijeme za predstaviti je svima.“ – rekao je Skansi.

Pjesmu „Chobane“ možete slušati i na YouTube-u:

Uloživši svu svoju životnu energiju u samoosvješćenje i emancipaciju, nakon mukotrpnih desetljeća rada postigli su svoj cilj – slobodu mišljenja, pisanja, sviranja, pjevanja i produciranja.

Upravo zato su iz mora neograničenih potencijala odabrali, kao sredstvo svog djelovanja, format pop pjesme.

Text, glazbu i aranžman potpisuju Tomislav Budak na klavijaturama i perkusijama, Danijela Prpić (vokal) i Srđan Sekulović Skansi koji je ujedno zaslužan i za produkciju. Na bubnju je Damir Shomen, a Alen Svetopetrić je zaslužan za bas gitaru. Na brassu je dvojac The Memphis Horns ( Andrew Love, Wayne Jackson).

Kako sami kažu:
„Volimo sve što vole stari, a inspiraciju pronalazimo u moru, suncu, snijegu, gustoj vegetaciji, ljekovitom bilju i otvorenoj vatri. Ne trošimo previše vremena na komponiranje - svoje pjesme prvo sanjamo, a onda ih zapišemo. Ne prilagođavamo se tržištu, industriji, estradnoj sceni. U slobodno vrijeme prakticiramo sve stupnjeve Zena – Zazen, Bazen i Aufiderzen!“

Pjesmu „Chobane“ slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/100299452

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »