Novosti

Prvi live singl koji je Manntra ikad izdala je energična pjesma „Nightmare (Live)“

Objavljeno:

Prvi live singl koji je Manntra ikad izdala je energična pjesma „Nightmare (Live)“

Manntra je bend koji gotovo nikad ne staje pa su pauzu između izvrsne ljetne i skorašnje jesenske turneje po Njemačkoj iskoristili da predstave „Nightmare (Live)“, koji je ujedno i prvi live singl koji je bend ikad izdao.

Energičan spot snimljen je na velikom koncertu u Sporthalle dvorani u Hamburgu koji se održao u svibnju ove godine, a pogledajte ga na linku:

 

Manntra je ukupno snimila 11 pjesama koje će digitalno objaviti na LIVE albumu krajem ove godine.

Pjesma „Nightmare“ inače je dio odličnog albuma „Kreatura“ koji je izašao prije dva mjeseca.

„S 'Nightmareom' najavljujemo našu headliner turneju koja kreće krajem godine u Njemačkoj, a ovaj spot je izvrsna prilika da publika vidi što sve može očekivati na našim koncertima.

Veselimo se ovom izdanju koji će u cijelosti izaći oko Božića te se veselimo turneji za mjesec dana!“ – rekao je Marko Matijević Sekul

 

Manntru do kraja godine čeka velika turneja po Njemačkoj, a svirat će u svim velikim gradovima: Oberhausen, Hamburg, Berlin, Hannover, Frankfurt, Munich, Leipzig, Stuttgart, Dortmund, Leipzig, a sve detalje oko nastupa pratite na stranici https://manntra.hr/tour/

 

 

„Nightmare (Live)“ slušajte na svim digitalnim servisima: https://bfan.link/nightmare-live

Manntru pratite na njihovom facebooku i na službenoj stranici www.manntra.hr

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »