Novosti

Pjevač najvećeg metal benda u Njemačkoj snimio duet s Manntrom

Objavljeno:

Pjevač najvećeg metal benda u Njemačkoj snimio duet s Manntrom

„Murter“ je jedna od posljednjih pjesama koja je snimljena za album "Oyka!" koji će grupa Manntra objaviti u rujnu. Autori glazbe za „Murter“ su Marko Matijević Sekul i Boris Kolarić, a tekst je pisao Michael Robert Rhein iz grupe In Extremo, najvećeg metal benda u Njemačkoj.

Za pjesmu „Murter“ je u režiji Ivana Čolića snimljen i video spot koji pogledajte na sljedećem linku:

 „Imali smo samo instrumentalnu verziju pjesme i nismo bili sigurni u kom smjeru ići s istom. Tad smo se čuli s Michom (In Extremo) i sreli s njim na Murteru i predložili smo mu da ponovno bude gost na našem albumu. Pokazali smo mu instrumentalnu verziju pjesme i nekakvu našu viziju o smjeru vokala. Njemu se ideja svidjela, ali je rekao da će on napisati tekst na njemačkom o nečemu njemu zaista posebnom kako bi to približio njemačkom tržištu i kako bi se na najbolji mogući način izrazio, a to je Murter i njegova ljubav prema tom otoku gdje je našao mir. Ovo je prva prava suradnja između nas i njega te je posao pošteno podijeljen tako da smo mi odradili muziku, a on tekst i zajedno smo došli do pjesme Murter!“ – rekao je Marko iz Manntre

Manntra uskoro započinje svoju turneju povodom novog albuma 9.8. u Njemačkom dvorcu u mjestu Ranis te nastavlja kroz Njemačku i Austriju, a uskoro će objaviti i datume za Hrvatsku.

Novi album „Oyka“ će od ponedjeljka 29.7. biti  dostupan na teritoriju Njemačke, Švicarske i Austrije, a pjesmu Murter od danas slušajte na Deezeru:

https://www.deezer.com/en/album/104897862

 

Manntru pratite na njihovom facebooku i na službenoj stranici www.manntra.hr

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »