Novosti

Grupa Heidi šeće psa novom pjesmom odaje počast svome gradu:

Objavljeno:

Grupa Heidi šeće psa novom pjesmom odaje počast svome gradu:

Neke pjesme pogode trenutak u vremenu tako savršeno da nikada prije i nikada poslije ne bi slušatelju pružile smisleniji doživljaj dok misli prepušta neopipljivoj ugodi.

Snimajući pjesmu „Grad“ članovi benda Heidi šeće psa probili su planirane rokove i već su mjesec dana kasnili s predajom završne snimke, kad je na svjetska vrata zakucala pandemija, a na zagrebačka još i razoran potres. Dovoljno da svi planovi budu gurnuti u stranu čekajući bolja vremena.

Nove okolnosti bacile su sasvim novo i to puno jače svjetlo na smisao pjesme koju je napisao osnivač benda Hrvoje Borošić pa se bend usuglasio da možda nije bilo slučajno što se prvotno snimanje rastegnulo.

Spot za pjesmu Grad pogledajte na sljedećem linku:

„Kad smo počeli raditi na pjesmi 'Grad', to je bila pjesma o ljubavi.  Međutim, snimanje se malo odužilo, život nam se svima naglo promijenio i što smo je više preslušavali radeći mix, shvatili smo da je više uopće ne doživljavamo kao ljubavnu pjesmu, već kao pjesmu koja pjeva o našim životima u sadašnjim tužnim okolnostima koje ćemo svi sigurno zauvijek pamtiti. Zbog toga smo je odlučili posvetiti svome gradu, Zagrebu, ali i svim drugim gradovima diljem Hrvatske i svijeta koji daju sve od sebe da zaštite svoje ljude“ - poručuju iz benda i dodaju kako jedva čekaju, na nekom gradskom trgu, sretnim ljudima uživo otpjevati stihove „svemir kad tad posloži sve za novi početak“.

Producent zaslužan za ovaj singl, ali i prepoznatljiv zvuk benda je Srđan Sekulović Skansi.

Videospot stiže iz kreativne radionice Doringa koji potpisuje i uvijek interesantne spotove za ranije singlove benda „Uzbudljivo i sjajno“, „Avantura“, „Njegova mačka“ i druge.

 

Novu pjesmu „Grad slušajte i digitalno:

https://backl.ink/138974243

 

Grupu Heidi šeće psa pratite na njihovom Facebooku

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »