Novosti

Lea Mijatović u novom singlu „Vjeruj mi“ prenosi snažnu poruku

Objavljeno:

Lea Mijatović u novom singlu „Vjeruj mi“ prenosi snažnu poruku

Pjesma "Vjeruj mi" druga je u nizu na kojoj je Lea Mijatović radila kao koautor u suradnji s ekipom iz Beton music studija, Markom Matijevićem Sekulom i Markom Purišićem.

Nakon pjesme "Sebi dovoljna" koja je najavila malo žešći zvuk, Lea nastavlja i dalje u sličnom tonu, no ovaj put s nešto nježnijim tekstom, ali ipak sa snažnom porukom jedne univerzalne ljubavi.

„Rekla bih da je ovo jedna prava 'feelgood' pjesma i nadam se da će pjesma ući u srca slušatelja kao što je ušla u moje srce nakon što sam je prvi put čula. Vjerujem da će se pjevati cijelo ljeto na mojim koncertima koji su u planu duž naše obale.“ – rekla je Lea Mijatović

Odličnu atmosfreu pjesme Lea je dočarala i spotom koji je režirao Borna Bevanda, mladi redatelj s kojim je Lea prvi put ostvarila suradnju, a kako je sve ispalo, pogledajte na sljedećem linku:

Novu pjesmu Lee Mijatović slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/vjeruj-mi

 

Leu Mijatović pratite na njezinom službenom InstagramuFacebooku

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »