Novosti

Tomislav Goluban feat. Patrick Walker predstavlja „IRISH SAN“ i to u dvije verzije

Objavljeno:

Tomislav Goluban feat. Patrick Walker predstavlja „IRISH SAN“ i to u dvije verzije

Foto: Vid Kotarski

Dok je Hrvatska posljednjih godina u medijima zabrinuto gledala rijeke mladih iseljenika koji su trbuhom za kruhom odlazili najviše u Njemačku ili Irsku, postoje i neke optimističnije priče.

Ovogodišnji dobitnik Porina u kategoriji „Najbolji album za djecu“, Tomislav Goluban, snimio je pjesmu „Irish san“ u suradnji s engleskim glazbenikom Patrickom Walkerom.

Njih dvojica dijele ljubav prema Hrvatskom zagorju i sjajnoj glazbi, a prepoznali su se i u kreativnim dimenzijama te stvorili ovu zanimljivu, iskrenu i neobičnu pjesmu.

Pjesma „Irish san“ je snimljena u dvije verzije. Jedna je fiktivna, snimljena je na hrvatskom jeziku, a govori o odlasku iz Zagorja. Pjesma dolazi iz pera novinarke Sanje Brajković, a poslušajte je na sljedećem linku:

 

Druga verzije je istinita na engleskom jeziku Patricka Walkera, a priča o prekrasnoj ljubavnoj priči i dolasku u Zagorje. Zvučna kulisa je obojana tamburama, violinom, usnom harmonikom, bluesom i irskim folkom.

Rock verziju pjesme „Irish san“ poslušajte na linku:

Pjesmu „Irish san“ slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/irish-san

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »