Novosti

Šibenski slavuj HRVOJE BURAZER – PAVEŠKOVIĆ, predstavlja svoj prvi singl „Album od zvuka“!

Objavljeno:

Šibenski slavuj HRVOJE BURAZER – PAVEŠKOVIĆ, predstavlja svoj prvi singl „Album od zvuka“!

Hrvoje Burazer-Pavešković, mladi je kantautor i multiinstrumentalist iz Šibenika koji, u suradnji sa svojom diskografskom kućom Menart, predstavlja svoju prvu pjesmu "Album od zvuka". Debitantski nastup biti će na Večerima dalmatinske šansone Šibenik 2022., 20.8. u Večerima novih skladbi.

 Glazbu i tekst potpisuje sam Hrvoje, a za aranžman je zaslužan Hrvoje Domazet.

"Album od zvuka" iskrena je i proživljena ambijentalna balada i mediteranski pop, a ujedno i potpis novog kantautorskog imena na hrvatskoj glazbenoj sceni.

 „Još od prve, žarko željene gitare, dobivene s 14 godina, glazba je bila sastavni dio mog života. Sudjelovanjem u raznim akustičnim i zborskim sastavima bio sam sretnija i ispunjenija osoba, ali je isto poboljšalo moje vokalno i instrumentalno znanje o glazbi. Epilog cijele priče upravo je moj prvijenac, “ Album od zvuka“. Pjesma je nastala u sitnim noćnim satima, ponukana onim “zbrkanim“ mislima prije sna. Balada, bez klasične forme pop-rock pjesme, mediteranskog zvuka s iskrenim tekstom, su riječi koje ovu pjesmu najbolje opisuju. Uvidio sam potencijal u pjesmi i snimio je u suradnji s talentiranim Hrvojem Domazetom koji je doslovno moje misli pretočio u aranžman. Spot je nastao u režiji  nadarenog splitskog glumca Pere Eranovića, u suradnji s kamermanom i montažerom Andrijom Jurčevićem.

Prije par mjeseci stupio sam u kontakt s diskografskom kućom Menartom, pjesmu su  prepoznali i odlučili izdati. Neizmjerno sam uzbuđen zbog same činjenice da je pjesma konačno vani, a osim toga, željno iščekujem i nastup na 25. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku gdje, u kolovozu ove godine, nastupam kao debitant i pjesmu premijerno izvodim.“ – rekao je Hrvoje.

Pjesmu slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/album-od-zvuka

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »