Novosti

Što je zajedničko Barbie i Jokeru?

Objavljeno:

Što je zajedničko Barbie i Jokeru?

Što je zajedničko Barbie i Jokeru?

 Mladi kantautor Marolt u filmskom spotu za svoj novi singl "I DA SI TU'' spaja naizgled nespojive elemente komedije i horora.

 Nakon debitantskog singla "Sateliti", Marolt svoju priču nastavlja novim singlom "I DA SI TU".

 "Kroz spot smo prikazali jedan višeslojni odnos te kako se emocije mogu snažno poigrati sa svakim od nas. Baloni simbolično prikazuju sve moje emocije, zdrav razum i dobre stvari koje pokušavam sačuvati, dok jedan poseban balon koji me proganja, predstavlja neizvjesnost, želju i tjeskobu. Ulogom klauna i naglašenom maskom Jokera želio sam prikazati sebe u odnosu u kojem postojim samo da zabavim drugu stranu. Sve je upakirano u rozu, čistu estetiku koja prikazuje moj pogled kroz ružičaste naočale i želju da usprkos turbulencijama sve bude savršeno kao u Barbie svijetu. Spot se vizualno poigrava sa svim ovim motivima u jednom ponavljajućem krugu. Upravo je tu konekcija i nastavak priče koju sam započeo sa prethodnim singlom „Sateliti“." – rekao je MAROLT.

 Tekst pjesme potpisuje osobno Marolt kao i Alan Dović koji osim teksta potpisuje glazbu i aranžman. Režiju za spot potpisuje Dinko Šimac (Beyond Pines Films), a za kostime i make up zadužena je bila Romana Pavliša, poznatija pod umjetničkim imenom Anna Moor.

 

"Moje prijateljstvo s Dinkom i Romanom traje dulje od 10 godina i dugogodišnja mi je želja bila snimiti spot pod Dinkovom redateljskom palicom. Oboje su multitalentirani i ekstremno kreativni umovi, ali ono najbitnije, veliki su i dragocjeni prijatelji koji baš kao i ja jedva čekaju priliku da kreiraju i stvaraju neke nove svjetove i scenarije. Mislim da se taj tajni sastojak prijateljstva jasno vidi i u spotu koji smo snimili. Želim se zahvaliti i svima ostalima koji su dali svoj doprinos u stvaranju ove dinamične audio-vizualne priče, počevši od Martina Pretračića na basu i Dragutina Smokrovića koji je odradio mastering. Dino Antonić je zajedno sa mnom snimio back vokale. Dominik Jembrek odradio je vrhunski posao kao kamerman na snimanju spota, a želim se zahvaliti i asistentima na snimanju, Valeriji Jurčić i Rajnardu Hraščancu kao i Vesni Pavliši i Obiteljskom domu Babić koji su nas opskrbili rekvizitima."- izjavio je MAROLT.

 Pjesmu „I da si tu“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/marolt-i-da-si-tu

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »