Novosti

Novi album grupe EoT od danas u fizičkoj prodaji!

Objavljeno:

Novi album grupe EoT od danas u fizičkoj prodaji!

Punkrock heavy trojka EoT, prije nekoliko dana u zagrebačkom klubu Hardplace, predstavili su svoj novi album „Novo normalno“. Album je, u svibnju, objavljen na streaming servisima, a od danas ga možete kupiti putem Menart webshopa ili u Menart multimedijalnoj knjižari!

Sa deset, snagom nabijenih pjesama, album istražuje duboke teme egzistencijalizma, ljubavi, tragedije i realnosti života, stvarajući savršenu simbiozu glazbenog izričaja sa sadržajnim i jakim pjesničkim izričajem. Ovo nije samo glazbeni album, već manifest za promjene i inspiracija za sve one koji se bore sa svakodnevicom, izražava osjećaj praznine i bespomoćnosti u surovom svijetu, ali istovremeno potiče na borbu protiv nje, slavi snagu i odlučnost u suočavanju s izazovima života.

Na sedam pjesama je autor glazbe i teksta Boris Kolarić, na dvije Maja Kolarić te za jednu, glazbu potpisuje Vladimir Kolarić, a tekst Želimir Sajn. Na aranžmanu je bend radio zajedno, za miks i mastering je zaslužan Henrik Larsson iz Deadmanaudio studija u Stockholmu, dok je album 'Novo Normalno' napravljen po prvi puta u samostalnoj produkciji pod producentskom palicom basistice i vokalistice Maje Kolarić (Hooligan Mauz Studio).

Na albumu imaju dva gostovanja - suradnju s reperom i producentom Fenksta te Krešimirom Ćurićem, gitaristom i vokalom žestokih, i publici dobro poznatih Tight Grips-a. Zanimljivo je isto tako da je bend napravio svojevrsnu viziju pjesme 'U redu' za koju je glazbu napisao Borisov i Majin otac - Vladimir Kolarić, a tekst potpisuje karlovački pjesnik Želimir Sajn.

Popis pjesama:

 1. Izgubljena generacija
 2. Luda
 3. Samo nebo
 4. Dugi Prsti Sudbine feat. Fenksta
 5. U redu
 6. U glavi zaljubljenog idiota
 7. Novo normalno
 8. Sve će biti O.K.
 9. Glas feat. Krešo Ćurić
 10. Leti

 

Vezani sadržaji

 • Newsletter

 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »