Novosti

Izvanredne vijesti Širokih Ulica - potražite na "Teletextu"!

Objavljeno:

Mladi zagrebački rock bend Široke Ulice objavio je novi singl jednostavnog i sugestivnog naziva „Teletext“.

Prema riječima pjevača Filipa Komadine, ova vesela i dinamična pjesma opisuje stereotipnog zagrebačkog fakina u „penziji“, istovremeno zarobljenog u starosti i divljem mladenačkom duhu.

Lyric video koji prati pjesmu „Teletext“ možete pogledati na sljedećem linku:

https://youtu.be/atHh9yqsqak

 

Pjesma „Teletext“ naći će se i na predstojećem drugom albumu Širokih Ulica, a za nju frontmen benda, tekstopisac i gitarist Borna Ocvirk kaže:

"Prije koju godinu sam napravio materijal za novi album, a u tom "jezeru" pjesama se našao i Teletext. Na nju nisam obraćao pozornost, iako je ona uživo jako dobro funkcionirala. Kad smo se dogovorili da će na novom albumu produkciju raditi Antonino Šimić, on je potaknuo da nju prvo pustimo van. Zvuk je ispao stvarno fantastičan, bend nabijeno zvuči. Ovih pola godine smo bili u tišini, ali to je bilo potrebno da napravimo što bolji singl i u konačnici album."

Da je pjesma zaraznog karaktera potvrđuje i sam producent Antonino Šimić koji se zajedno s Bornom pobrinuo i za aranžman:

"Pjesma će vam jako brzo ući u uho, zahvaljujući melodiji i vokalu sjajne Hane Blažević kao i riffu na gitari koji nas vraća u vrijeme kad je rock bio na vrhuncu. Već dugo nisam primijetio da je neki mladi bend toliko autorski plodan, što nam je uvelike pomoglo izabrati najbolje pjesme za nadolazeći album. Široke Ulice su bend koji je spreman raditi i slušati, a ako tako i nastave mogle bi im se dogoditi i velike pozornice."

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »