Novosti

Andreja, Rundek & Ekipa „Ftičeki“ pretpremijerno predstavili nadolazeći album „Mura Mura“!

Objavljeno:

Andreja, Rundek & Ekipa „Ftičeki“ pretpremijerno predstavili nadolazeći album „Mura Mura“!

Jučer su u sklopu nove sezone „Čaše osvježavajućeg zvuka“ u Hoću knjigu Megastoreu u Bogovićevoj, Andreja Kurelec Košavić, Darko Rundek & Ekipa „Ftičeki“, pretpremijerno predstavili svoj nadolazeći album „Mura Mura“! Album će izdati Menart u studenom, a već idući tjedan objavit će i spot za prvi službeni singl.

U sat vremena, fenomenalne svirke, energična i rasplesana Andreja u pratnji benda, emotivno je prenijela pravi međimurski zvuk u centar Zagreba.

„Sončece“, „Pajdaš“, „Dej mi Bože“, „Rojžica“…samo su neke od pjesama koje su prisutni mogli čuti uživo, a koje će se naći i na albumu.

Jučer su nastupali u nepotpunom sastavu u formaciji od 5 članova: Andreja Kurelec Košavić (vokal), Darko Rundek (gitara/bas), Igor Pavlica (truba), Silvio Bočić (bubnjevi/gitara) i Ana Kovačić (saksofon). Članovi „Ekipe“ još su i Roko Crnić (kontrabas), Miro Manojlović (vibrafon/udaraljke) te Nataša Radić (mandolina) i Marko First (violina) iz grupe Cinkuši.

Većina ovih muzičara je već svirala s Andrejom u grupi Cul-de-Sac, Drunkboat Orchestra i na neformalnim svirkama.

Zagrebačku pjevačicu, trubačicu i performericu Andreju Kurelec Košavić s Rundekom & Ekipom povezao je rad na albumu MURA MURA. Andreja je izabrala 12 svojih najdražih međimurskih pjesama, koje je odavno željela otpjevati i snimiti, a Darko Rundek preuzeo je ulogu umjetničkog voditelja.

Andreju, Rundeka & Ekipu „Ftičeke“ možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici.

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »