Novosti

Uskočite na Disko Raketu s Reperom iz Sobe!

Objavljeno:

Uskočite na Disko Raketu s Reperom iz Sobe!

Talentirani kantautor Reper iz Sobe imenom Ivan Grgić, predstavlja glazbenoj javnosti novi singl “DISKO RAKETA”. Naslovna je to pjesma s njegovog novog albuma “UNUTRA” kojeg s nestrpljenjem očekujemo krajem godine.

Za pjesmu je napravljen istoimeni spot koji je snimljen na zanimljivim lokacijama u Zagrebu. Referirajući se na situaciju s globalnom pandemijom, Reper iz sobe je u spotu astronaut koji bježi od Corona virusa pomoću rakete. Uz njega se u videu pojavljuje i njegov bend “Genijalci”.

Redatelj i snimatelj spota je Dinko Šimac, a zanimljive kostime izradila je Ivana Kujundžić Rupčić.

Mladi glazbenik iz Biograda na moru donosi glazbeni izričaj koji je fuzija različitih stilova; funka, neo soula i hip-hopa. Zanimljiv je to spoj koji predstavlja svojevrsnu glazbenu inovaciju na našoj sceni. Mladi kreativac objašnjava kako glazbu doživljava prvo kroz emociju koju zatim pretače u stihove te se potom igra s mogućnostima glazbenog oblikovanja kojima, kako kaže, nema kraja.

 Disko Raketa u tekstu kaže: “Pali raketu, polijećemo, držite se, ne skrećemo”, a singl govori o svojevrsnom bijegu iz zahtjevne svakodnevice u neke bolje i ljepše svjetove koje pronalazimo u našoj imaginaciji, projekciji budućnosti ili u dobroj energiji. Naime posljednje dvije godine uz pandemiju te ratne sukobe, svakodnevica koju živimo donosi nam mnoge izazove, a Reper iz sobe kroz pjesmu nudi olakšanje i put u njegov „bolji svijet glazbe“. „Pjesma predstavlja bijeg od lošeg odnosa, loše žene, odlazak s lošeg posla i svega lošega što nas može opterećivati”, kaže Reper iz Sobe i time ocrtava univerzalne probleme s kojima se mnogi susreću.

Pjesmu Disko raketa slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/disko-raketa

 

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »