Novosti

„Pariz“ je novi singl grupe Kolodvor! Frontman grupe – Martin Pulić, daje satove gitare sinu Madonne i Guya Ritchiea!

Objavljeno:

„Pariz“ je novi singl grupe Kolodvor!  Frontman grupe – Martin Pulić, daje satove gitare sinu Madonne i Guya Ritchiea!

„Pariz je pjesma o sjaju i usamljenosti i potrazi za ljubavi u svim njezinim formama. Ona slavi taj "grad ljubavi i svjetlosti" kao vječnu inspiraciju i "Meku" umjetnika iz cijelog svijeta. Priča pomalo tužnu priču o onima koji izgube unutarnji sjaj ljubavi, pokušavajući dohvatiti sjaj Pariza.“ – rekao je Martin Pulić.

Glazbu i tekst napisao je Martin Pulić, aranžman su radili Martin Pulić i Ante Jurinović, a za produkciju i mastering zaslužan je Goran Martinac.

Redatelj spota za pjesmu „Pariz“ je Fran Galac.

Frontman grupe Kolodvor, Martin Pulić, zagrebačku je adresu zamijenio londonskom, a autorske vještine oštrio je u bendu Stone Doves s kojim je nastupao od Brixtona do Camdena. Martin trenutno podučava svirati gitaru Rocca, sina Madonne i Guya Ritchiea, a i Guy je uzeo nekoliko lekcija prije odlaska u Tursku gdje snima film.

„Rocco ima 22 godine, već je uspješan, školovani profesionalni slikar. Na gitari je početnik, ali jako talentiran i kreativan. Izuzetno je simpatična, duhovita i inteligentna osoba.“ – rekao je Martin.

Pjesmu „Pariz“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/kolodvor-pariz

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »