Novosti

Kolo Slavuj & Folklorelektro predstavljaju album Kolectrified!

Objavljeno:

Kolo Slavuj & Folklorelektro predstavljaju album Kolectrified!

Nakon objave prvih singlova Hajstra i Kaj mati u siječnju ove godine, nastalih u suradnji ansambla Kolo Slavuj s duom Folklorelektro, izašao je i njihov prvi cijeli zajednički album Kolectrified. Album sadrži 12 pjesama te je objavljen kao digitalno izdanje, dok će na jesen album biti dostupan i kao fizički nosač zvuka (CD).

Kolectrified je nova i skupna produkcija Folklornog ansambla gradišćanskih Hrvata - Kolo Slavuj iz Beča i umjetničkoga dua iz Zagreba Folklorelektro koji čine komponisti Hrvoje Crnić i Boris Harfman. Tradicionalni narodni napjevi gradišćanskih Hrvata spojenih u zrcalu elektronike i eksperimentalne elektronike, nove estetike, umjetničkoga izražaja i pristupa glazbi. Tako je nastao novi glazbeni sadržaj kao simbioza ovih dvaju umjetničkih pravaca – tradicijska kultura i elektronska glazba.

Cijeli album slušajte na streaming servisima: https://bfan.link/kolectrified 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »