Novosti

Žena mačka u novom spotu grupe Heidi šeće psa

Objavljeno:

Žena mačka u novom spotu grupe  Heidi šeće psa

Photo by Doringo

'Njegova mačka' naziv je četvrtog singla i spota koji predstavlja zagrebački rock sastav Heidi šeće psa!
Od ideje do gotovog materijala prošlo je sve skupa mjesec dana, dok je za samo snimanje bio dovoljan jedan dan koji je protekao u poprilično dobroj zabavi u studiju Jadran filma u zagrebačkoj Dubravi.

Nakon što su se u relativno kratkom vremenu vrlo dobro udomaćili na hrvatskim i regionalnim top ljestvicama, dečki i cure iz Heidi šeće psa za svoju su publiku pripremili novu glazbenu poslasticu. Produkciju singla 'Njegova mačka' potpisuje već dobro poznati Srđan Sekulović Skansi kojega ne treba posebno predstavljati, tekst i glazbu Hrvoje Borošić, a aranžman Skansi i Heidi šeće psa. Za režiju njihovog do sada najatraktivnijeg spota zaslužan je Doringo, koji uz Heidi i Hrvoja supotpisuje i scenarij.


Spot pogledajte na sljedećem linku:


"Doringo je sjajan profesionalac s kojim je gušt surađivati, entuzijast je i odlično se nadopunjavamo. Spot za Njegovu mačku sniman je 'one take' tehnikom, odnosno sve je nastalo u jednom kadru, a Jadran film se zbog ambijenta i retro atmosfere pokazao idealnim prostorom za ono što smo htjeli postići. Dobili smo sjajan, energičan, zabavan i veseo spot za koji vjerujemo da će ga naša publika dobro prihvatiti", kazao je autor i gitarist benda, Hrvoje Borošić.Hrvoje i pjevačica Smiljana Štrbac, poznatija kao Heidi, ujedno su i glavni akteri spota koji govori o jednom tipičnom muško – ženskom odnosu, prepunom istovremene naklonjenosti i hladno serviranih osveta. Uz sad već poznati i uhodani dvojac Heidi – Hrvoje, društvo u spotu im pravi njihovih 16 prijatelja i – pas Bris. Osim zarazne melodije i vrckavog teksta, nemoguće je ne primijetiti i Smiljanine plesne pokrete za koje je zaslužno dugogodišnje iskustvo plesačice i plesne pedagoginje u skupini Tihane Škrinjarić. Spotom je, kaže, vrlo zadovoljna, a odijelo žene mačke bila je njena ideja. Većina rekvizita sa spota potječe iz njihovih kućnih zbirki, osim maske koja je šivana posebno za ovu priliku.

"Lakše mi je snimati kostimirane spotove i one koji imaju ulogu zbog čega sam se na 'Njegovoj mački' osjećala kao u svojoj koži. Što se tiče ideje, u svijetu u kojem možete biti što poželite, a imajući na umu da je gotovo svaka žena duboko u sebi žena mačka, ovo je bio moj prvi izbor. Prethodno smo napravili dobru pripremu, tako da je sve išlo brzo i proveli smo se odlično“, istaknula je Heidi.

 

Novu pjesmu grupe Heidi šeće psa slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/64198492

Grupu Heidi šeće psa pratite na njihovom Facebooku

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »