Novosti

Debitantica Lana Mandarić, na ovogodišnjoj Dori, predstavlja svoju autorsku pjesmu „More“!

Objavljeno:

Debitantica Lana Mandarić, na ovogodišnjoj Dori, predstavlja svoju autorsku pjesmu „More“!

Mlada i svestrana glazbenica te studentica psihologije -  Lana Mandarić koja je svojim nastupom u glazbenoj emisiji „Superstar“ oduševila žiri i publiku, jedna je od 5 Menartovih izvođača koji će na ovogodišnjoj Dori predstaviti svoje pjesme i pokušati izboriti plasman na Eurosong 2024.!

Pjesma MORE nastala je u suradnji Lane Mandarić (autorica glazbe), Zorane Šiljeg (autorica teksta), Jana Jakovljeva (gitare i koaranžer) i Leona Turkalja - Trkya (producent i koaranžer).

Radi se o moderno produciranoj pjesmi srednjeg ritma u kojoj se isprepliću ženska senzualnost, ali i snaga u odnosu prema bivšoj ljubavi koja ju je povrijedila.

„Jako se radujem nastupu na ovogodišnjoj Dori na kojoj ću se prvi puta široj publici predstaviti samostalnim autorskim singlom pod nazivom MORE. Nakon uspješnog sudjelovanja u glazbenom showu SUPERSTAR, ponovno se nadam pozitivnim reakcijama i podršci koja bi mi puno značila na početku moje glazbene karijere.“ – izjavila je Lana.

Lanini glazbeni uzori su raznoliki, od Princea, grupe Queen i Taylor Swift pa sve do Dine Dvornika i Konstrakte. U izvedbama posebno voli osjetiti strast i iznimnu predanost izvođača, a pjesmom „More“ dočarat će svoj glazbeni izričaj i stil.

„O glazbi ne treba puno pričati, glazbu treba slušati i osjetiti!“ – rekla nam je Lana.

Pjesmu „More“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/lana-mandaric-more

Lanu Mandarić pratite na njezinom službenom Instagram profilu.

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »