Novosti

Bivša missica Paula Hublin u zagrljaju Matije!

Objavljeno:

Bivša missica Paula Hublin u zagrljaju Matije!

Autori Matijinog novog singla „Osim tebe“ i dalje je dvojac Miro Buljan koji potpisuje glazbu i aranžman dok je za stihove zaslužan Nenad Ninčević.

Pjesma "Osim Tebe" pozitivna je ljubavna priča koja govori o životnim navikama dvoje ljudi koji su zajedno, o njihovim bliskim prijateljima te o njihovoj odluci na zajednički život. U spotu se uz Matiju, kao glavna glumica, pojavljuje predivna Paula Hublin – bivša missica Varaždinske županije.

Spot za pjesmu sniman je na atraktivnim lokacijama Hrvatskog Zagorja i Istre, obuhvaćajući predivne kadrove okolice dvorca Trakošćan i romantične dijelove šetnje kroz najbolje sačuvanu srednjovjekovnu istarsku utvrdu - Motovun.

Redatelj spota je Matija osobno, jer kako i sam kaže:

Vjerujem da se u ovim stihovima svi mogu pomalo pronaći pa tako sam se pronašao i ja, stoga scenariji nije bio težak zadatak. Lijepo je dijeliti život s nekime na pola, kad je netko dio svega tvog, kada imaš nečiju podršku i razumijevanje u svemu".

Pjesmu „Osim tebe“ slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/92557392

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »