Novosti

Tomislav Užarević i Marin Jurić – Čivro, udružili snage u novoj pjesmi „List papira“!

Objavljeno:

Tomislav Užarević i Marin Jurić – Čivro, udružili snage u novoj pjesmi „List papira“!

Na svom četvrtom službenom singlu pod nazivom „List papira“, Tomislav Užarević ugostio je prijatelja Marina Jurića – Čivru. Marin i Tomislav upoznali su se prije pet godina kada su sudjelovali i glazbenoj emisiji „The Voice“. Nastupali su zajedno diljem Hrvatske, a zajedno su napisali i pjesmu „Vjetar“ s kojom je 2018. godine Marin nastupio na Zagrebačkom festivalu.

Autor glazbe i tekst je Tomislav Užarević, a za aranžman i produkciju se i ovaj put pobrinuo Marko Matijević Sekul koji je ujedno producirao i Tomislavov singl „Zvijeri“. Za spot se pobrinuo Krešo Šarić koji je, s obzirom na trenutno stanje karantene i izolacije, odradio izvrstan posao u ulozi redatelja, scenarista i producenta.

„Zbog policijske blokade, na lokaciju snimanja spota, morali smo doći biciklima. Lokacija se nalazi 12ak kilometara od Zagreba. Radi se o maloj šumi u kojoj su se nekada davno održavali partiji, a šumarak je pun starih natpisa i rekvizita. O samoj pjesmi bih još samo dodao da je specifična po tome što je napisana u Aoristu što samo govori o ljepoti i šarolikim mogućnostima hrvatskog jezika, a pjesma govori o svima nama koji imamo svoj "bucket list".“ – rekao je Tomislav.

Marin Jurić – Čivro, ove je godine na Dori 2020. premijerno predstavio aktualni singl „Naivno“, a o suradnji s Užarevićem izjavio je sljedeće:

„Evo nas opet, ali ovoga puta ja gostujem Tomislavu u pjesmi. Upoznao sam ga s Markom Matijević Sekulom pri našem prvom duetu u pjesmi "Vjetar" i svi smo se opet podružili i ovom prilikom. Ja sam jako zadovoljan, radilo se o textu, samoj pjesmi ili produkciji. Svaka čast dečkima i nadam se da će se i publici svidjeti!“

Pjesmu „List papira“ slušajte i na streaming servisima:
https://backl.ink/140654154

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »