Novosti

Hrvoje Burazer Pavešković s pjesmom „Nešto“, nastupa na ovogodišnjem Splitskom festivalu!

Objavljeno:

Hrvoje Burazer Pavešković s pjesmom „Nešto“, nastupa na ovogodišnjem Splitskom festivalu!

Hrvoje Burazer Pavešković, mladi je kantautor i multiinstrumentalist iz Šibenik koji se široj javnosti predstavio 2022. godine i to na Večerima dalmatinske šansone Šibenik s pjesmom “Album od zvuka”. Nakon toga, Hrvoje izbacuje singl “Tu“, a sada nakon godinu dana pauze, i svoj treći singl – pjesmu „Nešto“ s kojom će nastupiti na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

„Pjesma “Nešto” moj je treći singl koji ove godine dobiva priliku na natjecateljskoj večeri Splitskog festivala 2024. Naime, radi se o pjesmi prepunoj pozitivne energije u kojoj se isprepleću glazbeni žanrovi. Pjesma je vođena glavnim motivom “nešto” koji kao takav nije definiran, a pokušava se predočiti. Soul momenti pjesme pretočeni kroz ritam sekciju 80-tih, alat su definiranja onog osjećaja privrženosti prema drugoj osobi i zaljubljivanja, a upravo je to inspiracija za nastanak ove pjesme koja nije definirana konkretnim žanrom.“ – rekao je Hrvoje.

Aranžman potpisuje mladi šibenski producent Bartol Pelajić, a spot se snimao na nekoliko lokacija u Šibenskoj-kninskoj županiji. Hrvoje se, ovom prilikom, posebno zahvaljuje palači Galbiani u Šibeniku i obitelji Popov iz Tribunja na ustupljenoj obiteljskoj koči.

„Ideja spota i njegova produkcija pripada Tomislavu Dugandžiću i njegovoj ekipi Redrum Visual koji su pjesmi dali dodatan bitni vizualni začin i samim time zaokružili cijelu priču. Spot je atipičan, drugačiji i kao takav daje dodatnu vizualnu notu melodiji i riječima. U spotu glume obitelj i prijatelji i hvala im od srca na tome!“ – rekao je Hrvoje.

Priča je to o ribaru koji postaje glazbenik vođen osjećajem ljubavi, a kako istu opisuje Hrvoje, poslušajte sami jer ...ima nešto u tome.

Pjesmu „Nešto“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/nesto

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »