Novosti

Nastupom u pubu Booze and Blues, grupa LES predstavila aktualni studijski album Bronca i upoznali publiku s novim članom benda!

Objavljeno:

Nastupom u pubu Booze and Blues, grupa LES predstavila aktualni studijski album Bronca i upoznali publiku s novim članom benda!

U zagrebačkom pubu Booze and Blues, u subotu 22.02. održana je koncertna promocija albuma Bronca, grupe LES.

S obzirom da frontmen benda Tvrtko Hopek, potpisuje više od 60 glazbenih djela te glazbu za dva dugometražna filma i mnoge kazališne predstave, na promociji albuma okupili su se brojni prijatelji članova benda i javne ličnosti iz kazališta i glumišta, kao što su kazališna glumica i dugogodišnja djevojka Tvrtka Hopeka – Erna RudničkiTara Rosandić, redateljica Karla Lulić….

Foto by Vedran Metelko

„Sve cool. Odličan pub, super sound, dobar odaziv! Idemo dalje! Hvala svima koji su došli i podržali nas, a za one koji nisu mogli doći uskoro se vidimo na još jednom zagrebačkom koncertu, detalje ćete saznati uskoro J! – rekao je Hopek.

Live svirkom predstavili su cijeli album pa su se tako na repertoaru našli, već svima dobro znani, singlovi „Obale rijeke“, „Malo mjesto“ te pjesme „Krijesnice“ i „Isprati od soli“ koje su korištene kao soundtrack u hvaljenom filmu Aleksi, redateljice Barbare Vekarić.

Foto by Vedran Metelko

Prije samog nastupa, bend je predstavio i novog člana postave - violinisticu Martu Bratković.

Cijeli album Bronca, slušajte na digitalnim servisima:

https://backl.ink/98391269

Grupu LES pratite na službenom Facebook profilu.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »