Novosti

Lana Mandarić nakon nastupa na ovogodišnjoj Dori objavljuje svoj novi singl pod nazivom "Za tebe nema mjesta"!

Objavljeno:

Lana Mandarić nakon nastupa na ovogodišnjoj Dori objavljuje svoj novi singl pod nazivom "Za tebe nema mjesta"!

Nakon nastupa na ovogodišnjoj Dori na kojoj se predstavila s pjesmom „More“, Lana Mandarić predstavlja svoj drugi singl „Za tebe nema mjesta“! Ponovno se radi o njenoj glazbenoj suradnji i koautorstvu sa Zoranom Šiljeg. Aranžman i produkciju potpisuje Nikola Batelić a video spot je režirala Lea Radolfi.

 "Pjesma govori o situacijama koje teško podnosimo jer nam se dogodilo nešto loše kada smo zatečeni silinom negativnih emocija i ne vidimo izlaz. Tada je najbolje brzo se odmaknuti od razmišljanja o tome, okružiti se dragim ljudima i pokušati život okrenuti na pozitivu. I tada je sve u redu. Vjerujem da sam video spotom snimljenim za moj novi singl uspjela prenijeti pozitivne emocije koje smo zbilja svi osjećali u studiju i tijekom cijelog procesa snimanja." – rekla je Lana.

„Pjesma Za tebe nema mjesta je pozitivna, vedra i puna ljubavi prema životu i svemu što nas okružuje. Tekst pjesme govori o tome kako pozitivnim stavom možemo prevladati poteškoće s kojima se suočavamo. U cijelu priču sam ušla bez ikakvog opterećenja i zbilja uživala u svakom trenutku stvaranja pjesme. Najsretnija sam bila na snimanju spota gdje su se okupili moji dragi ljudi i totalno smo se otkačili i uživali.

To je ono najljepše u glazbi kad podijeliš emociju s drugim ljudima na iskren i topao način. Nadam se da će to i publika osjetiti slušajući pjesmu.“ – kaže Lana.

Pjesmu „Za tebe nema mjesta“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/za-tebe-nema-mjesta

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »