Novosti

Edo Maajka potpisivao vinilno, remasterirano izdanje „Slušaj mater“ i družio se s fanovima u Rockmarku!

Objavljeno:

Edo Maajka potpisivao vinilno, remasterirano izdanje „Slušaj mater“ i družio se s fanovima u Rockmarku!

Od petka 11.10. remasterirano , dvostruko LP izdanje „Slušaj mater“ je u službenoj prodaji! Tom prilikom, Edo Maajka potpisivao je vinil i s najvjernijim fanovima družio se u Rockmarku.

Nakon 17 godina od najuspješnijeg albuma Ede Maajke "Slušaj mater" kojim je 2003. godine osvojio nagradu Porin za najboljeg novog izvođača, pod okriljem Menarta predstavljeno je dvostruko LP izdanje s remasteriranim pjesmama. 21 track koliko ih je bilo na originalnom CD-u sada se nalaze na dvije 180-gramske ploče.

„Potresan album svojom lirskom i glazbenom strukturom i danas je među najboljim što smo čuli od rapa i hip-hopa, a  kasnijom karijerom Edo Maajka potvrdio je sve "točne navode" s početka karijere. Reizdanje albuma "Slušaj mater" na dva 180-gramska vinila stoga je podsjetnik na početak čovjeka koji je i danas među najboljima… Osnovna prednost i pogonsko gorivo vrhunskog albuma „Slušaj mater" bili su strast, emocije i miris stvarnog života. Naime, dok se za neke autore sve više može reći da izmišljaju toplu vodu i povećalom traže važne teme, Edo samo nefrizirano isporučuje priče o potresnoj bosanskoj ratnoj stvarnosti…“ – samo je kratak dio recenzije Hrvoje Horvata.

Svoj primjerak dvostrukog vinila „Slušaj mater“ po cijeni od 179 kuna možete kupiti u Menart Multimedijalnoj knjižari u Avenu mallu ili online putem Menartovog web shopa na sljedećem linku: https://bit.ly/2IEXWL9 

Remasterirano izdanje „Slušaj mater“, možeš slušati i na glazbenim streaming servisima:

https://backl.ink/78444363

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »