Novosti

Nekoliko tisuća oduševljenih fanova, uglas pjevalo s Ivanom Zakom!

Objavljeno:

Nekoliko tisuća oduševljenih fanova, uglas pjevalo s Ivanom Zakom!

Ivan Zak je u subotu 9.07. navečer nastupio na prepunom trgu u Mariji Bistrici i time još jednom potvrdio status jednog od naših najuspješnijih i najpopularnijih kantautora zabavne glazbe. Zakovi hitovi su se redali do duboko u noć, a oduševljeni fanovi su od prve do zadnje s njim uglas pjevali bezvremenske uspješnice poput "Bolja od najbolje", "Pretjerujem“, "Tko mi te krade", "Meni se s tobom", ali i najnoviju „Riskiraj“ te brojne druge, ne puštajući ga s pozornice.

Dvosatnim koncertom prepunim prepoznatljivog pjevačkog naboja, Zak je još jednom dokazao da njegov osebujni vokal suvereno i bez konkurencije vlada ovim prostorima te da ga cijela vojska vjernih fanova obožava i revno prati. Red za fotografiranje nakon koncerta bio je nepregledan, oduševljeni fanovi gurali su se oko svog idola ne bi li mu bili što bliže i ponijeli sa sobom najljepšu uspomenu – zajedničku fotografiju.

Na pitanje kakvi su mu daljnji planovi u narednom periodu, Zak sa smiješkom odgovara – „Ljeto je tek počelo, bit će vruće i nezaboravno na svim mojim koncertima koji tek predstoje. Pozivam fanove da me prate na mojim društvenim mrežama i otkriju gdje se vidimo već sljedeći vikend.“

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »