Novosti

Pogledajte novi spot grupe EoT za singl "Samo ti i ja"!

Objavljeno:

Pogledajte novi spot grupe EoT za singl "Samo ti i ja"!

Nakon uspješnog božićnog singla, grupa EoT donosi nam snažnu i sanjivu pjesmu 'Samo ti i ja'. Novi singl nagovještava drugačiji početak 2022. godine za žestoku trojku i pokazuje nam što možemo očekivati, ali i čime nas Boris Kolarić, Goran Glavač i Maja Kolarić mogu iznenaditi.

„Put prema ostvarenju snova utkan je neprekidnim sanjarenjem. Svačija stvarnost je obojana svijetom koji stvaramo u aktivnoj kontemplaciji. Dobro svjesni realnosti, snovi su ti koji potenciraju želju za pretvaranjem misli u djela. Odavno smo znali da nikada nećemo prestati težiti snovima, zato smo odlučili zauvijek budni sanjati.“- izjavili su članovi grupe.

Tekst i glazbu napisao je Boris Kolarić, glazbu su snimili Maja i Boris Kolarić, producentski tim koji je ujedno osnovao i vlastiti Hooligan Mauz Studio u Karlovcu. Za aranžman je zaslužan EoT, a za mix i master Sam Wheat, cijenjeni producent i inženjer Metropolis studija i REK7 Productions u Londonu. Za grafičku obradu zalužan je Goran Glavač Goggy iz Goran Glavač Design-a.

Pjesmu „Samo ti i ja“ slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/samo-ti-i-ja-eot

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »