Novosti

„Kickass - Zbirka zadataka“ – Saga se nastavlja! Poslušajte novi singl „Nebo (Remaster)“!

Objavljeno:

„Kickass - Zbirka zadataka“ – Saga se nastavlja! Poslušajte novi singl „Nebo (Remaster)“!

Svi se dobro sjećamo producentskog albuma "Kickass - Zbirka zadataka" koji je ostvario šesteroznamenkasti broj pregleda na YouTubeu. Album koji je ispraćen od strane mnogobrojnih portala, radio postaja, televizijskih kuća…obuhvatio je 38 izvođača i 35 pjesama. Na stvaranju samog albuma sudjelovala su brojna imena kao što su Nered, Stole, Dante, Alejuandro Buendija i drugi. Aky i Kickass predstavljaju vam 9. službeni singl - "Nebo (Remaster)“!.

Aky, vinkovački reper je brat, svima nam poznatog, Shortya.

„U pjesmi „Nebo“ radim osvrt na današnju mladež i na današnju scenu. Koristimo se metaforom prema kojoj je nebo  predstavlja svijet (pozornicu), a zvijezde su oni koji se ističu -  'zvijezde' u muzici, ljudi koji žele pažnju. Osvrćemo se na to kako svaka današnja pjesma zvuči isto, nema originalnosti već da je sve kopija do kopije. Gledajući stvari koje se odvijaju oko mene, ne mogu se oteti dojmu da smo došli do situacije kada smo po svemu sudeći izgubljeni u vremenu i prostoru. Stvari i “zvijezde” današnjice koje u najmanju ruku vuku na niskobudžetne pokušaje onoga što se odvija na drugoj strani bare. Gangsterski stilovi života koji u najmanju ruku vuku na parodiju gledajući sve te likove u pokušaju da se istaknu u masi kao gangsteri iz kinder jaja ili ti gangsteri u pokušaju. 99% tema, tekstova i spotova je copy-paste (bijesne pile, polugole žene, hrpe novaca i lanaca, kokaina i oružja). Toliko zvijezda na jednom mjestu da se i samo nebo vjerojatno pita da li je sve java ili je sve samo izmišljen igrokaz poput filma „The Truman show“. Ovim putem bih se zahvalio Vanji Savčiću i Ganga studiju na vremenu utrošenom za snimanje vokala, Mislavu Peteku na snimanju videa i naravno Kickassu na uvijek dobro odrađenom producentskom dijelu te bih najavio izlazak zajedničkog albuma Aky & Kickass pod imenom "Balkanski način" – rekao je Aky.

Streaming servisi:

„Nebo (Remaster)“ : https://bfan.link/aky-kickass-nebo

Album „Kickass - Zbirka zadataka“ - https://bfan.link/zbirka-zadataka

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »