Novosti

S nedavno objavljenog albuma „Flashback“, Lidija Bačić Lille, donosi novi singl „Ako me ikad ostaviš“!

Objavljeno:

S nedavno objavljenog albuma „Flashback“, Lidija Bačić Lille, donosi novi singl „Ako me ikad ostaviš“!

Nakon pjesama Ponekad poludim“, „Zauvijek“, „Stop“ ft.Žanamari i „To je to“, Lille nam donosi peti službeni singl, od ukupno osam pjesama, s nedavno objavljenog albuma „Flashback“. Tekst za pjesmu „Ako me ikad ostaviš“ napisao je Fayo, a glazbu i aranžman potpisuje Siniša Reljić Simba.

"Ako me ikad ostaviš" je pjesma koja jako zanimljivo koketira sa zvukom 80 tih i s novim zvukovima. Ima sve karakteristike odlične pjesme za radio, ali ima i tu hitoidnost zbog općeg refrena. Nastala je u dahu i spontano i meni osobno je vrlo draga.“ – rekao nam je Fayo.

Prateći spot je dio jednog koncepta od šest spotova nastalih kao Werehouse Artwork Video, a radio ih je Ognjen Ogi Mihovilić.

Novi album „Flashback(Fayo music / Menart), inspiriran je zvukom 80-tih, naravno u novom, modernijem, aranžmanskom ruhu. Album je u prodaji od petka 22.travnja i možete ga kupiti u Menart multimedijalnoj knjižari te u svim boljim CD shopovima ili putem Menart webshopa.

Cijeli album slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/flashback-lille

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »