Novosti

"Šta se radi" pita se Dante u novoj pjesmi!

Objavljeno:

"Šta se radi" pita se Dante u novoj pjesmi!

Nakon singlova “Za mene pleši”, “Vladar Svemira” na kojoj mu se pridružio Mario Huljev, te “Kruha i Igara” s Dustom, Dante predstavlja novu pjesmu s nadolazećeg albuma, sanjivu ljubavnu baladu naziva “Šta se radi”.

Glazbu potpisuje Silvio Pasarić, tekst Dante, a produkciju Lana Mia, dok su za snimanje, mix i mastering odgovorni Mark Silver i Domagoj Perišić iz Sipa Musica.

 “Svatko od nas ima pravo na snove. Pjesmu sam napisao u maniri savjeta koje dijele "life coachevi" diljem svijeta. Napiši na papir, snove i želje i svaki dan ih pogledaj, podsjeti se i neka te vode u nove osobne pobjede. E pa tako sam svojoj djevojci poklonio ovu pjesmu, kao pokazatelj onoga što želim za nas..Svaki muškarac bi, na trenutak, želio pružiti svojoj odabranici kavu u Rimu ili doručak u Parizu, i baš zato što ne možemo, a znamo da one to zaslužuju, odlučio sam napisati pjesmu kojom svaki muškarac može svojoj ženi reći koliko je voli i cijeni, iskreno i s ljubavlju bez da mora dizati kredit zbog ljetovanja ili haljine.” rekao nam je Dante

Album prvijenac predviđen je za kraj godine a objaviti će ga Sipa Music i Menart.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »