Novosti

Za mjesec dana izlazi „OYKA!“, novi album Manntre! U Hrvatskoj dostupan od rujna!

Objavljeno:

Za mjesec dana izlazi „OYKA!“, novi album Manntre! U Hrvatskoj dostupan od rujna!

„Oyka!" je Manntrin internacionalni debi album, a sadržat će 12 pjesama koje su otpjevane na čak 3 različita jezika. Album će izaći u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji 26. srpnja kako bi pratio bendovske ljetne koncerte po tim regijama, a u Hrvatskoj i ostatku svijeta biti će dostupan od rujna ove godine.

 Album možete već sada prednaručiti u posebnom paketu na sljedećem linku:

www.manntra.hr

"In The Shadows i Yelena su prve dvije pjesme s tog albuma i do sad su imale nevjerojatne reakcije tako da smo nestrpljivi u iščekivanju što će tek donijeti cijeli album.

Svaki Manntrin album je težak za napisat, pun odricanja i kompromisa, ali nekako ovaj put imamo osjećaj da je sve teklo u smjeru kojem smo svi htjeli i da je ovo jedna cjelokupna cjelina koja će se svima svidjeti - i onim starim fanovim, onim novima i onima koji će to tek postati" – izjavili su članovi Manntre.

Aktualni singl „Yelena“ predstavili su prošli tjedan, a pjesma je  posvećena svim hrabrim ljudima koji imaju tu posebnu snagu u sebi koju odluče upotrijebiti.

 

Manntru pratite na njihovom Facebook profilu i na službenoj stranici www.manntra.hr

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »