Novosti

„Što bi čovjek učinio za ljubav“, saznajte u novom singlu mladih kreativaca iz benda Toni.Drama!

Objavljeno:

„Što bi čovjek učinio za ljubav“, saznajte u novom singlu mladih kreativaca iz benda Toni.Drama!

Nakon kratke diskografske stanke, mladi kreativci iz benda Toni.Drama, vraćaju se na glazbenu scenu sa svojim, već prepoznatljivim, alternativnim pop / funk zvukom, a novi singl „Što bi čovjek učinio za ljubav“ objavljuju pod etiketom Menarta.

„Pjesmu "Što bi čovjek učinio za ljubav" napisao je naš glavni autor, Lucijan Kabalin. Ovo je naš prvi singl s najavljenog albuma te smo u ovom aranžmanu htjeli sačuvati i ispuniti očekivanja naših slušatelja s obzirom da će album biti u dva dijela. "Što bi čovjek učinio za ljubav" je kao što i naziv sam kaže, skup sentimenata za koji vjerujemo da se skoro svaki

čovjek zapitao koliko daleko u odnosu možemo stavljati ljubav prije samih

sebe. Vrlo smo zahvalni što smo imali priliku snimati ovu pjesmu i ostale pjesme prvog dijela albuma u studiju Berka Muratovića, bubnjara legendarnog benda "Jinx". Veselimo se izbacivanju pjesama koje smo spremili za album s obzirom da nam je koncept albuma pola live-band svirka i pola elektronski isproducirane pjesme. Stay tuned, Drama stiže!“

Zarazno dobar zvuk njihovih dosadašnjih pjesama, osvojio je publiku i radijski eter. Dok ekipa iz benda vrijedno radi na novom albumu, vi uživajte u novom singlu „Što bi čovjek učinio za ljubav“.

 Pjesmu slušajte na streaming servisima:

 https://bfan.link/sto-bi-covjek-ucinio-za-ljubav

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »