Novosti

LUBINO : “Pjesma Anđeo tame energična je pop balada stvorena je po uzoru na Erosa Ramazzottija.”

Objavljeno:

LUBINO : “Pjesma Anđeo tame energična je pop balada stvorena je po uzoru na Erosa Ramazzottija.”

“Anđeo tame” novi je singl Jure Lubine. Jure Lubina je od prethodnog singla “Djeca” započeo rebrending uzevši umjetničko ime Lubino. Tekst pjesme napisao je sam Lubino, a o pjesmi kaže sljedeće:

“Većina pjesama slavi razdoblje zaljubljenosti, no bitno je i prikazati emocije onih čije je povjerenje izigrano, a ljubavna veza naglo i neugodno prekinuta. Svi smo mi u jednom trenutku života bili u toj situaciji koja na svakom od nas ostavlja posljedice i rane, kod nekih kraće, a kod nekih duže.”

Ova energična pop balada stvorena je po uzoru na Erosa Ramazzottija čiji rad i stvaralaštvo Lubino izrazito poštuje. Za glazbu je zaslužan Lubinov suradnik od samih početaka, Marko Tomasović , dok su aranžman, mix i master djelo mladog, talentiranog i priznatog Hrvoja Domazeta.

Lubino od singla “Djeca” surađuje sa producenticom Anom Borić, a uz njenu pomoć i realizaciju snimateljice i montažerke Marije Tadić je video uradak za pjesmu “Anđeo tame” dočekao svjetlo dana. Dodatnu dimenziju video spotu je dala Anka Gavran koja je uz Lubina glumila u spotu.

“Nadam se da će “Anđeo tame” doprijeti do srca mnogobrojne publike jer to me, kao izvođača i tekstopisca, najviše ispunjava.” – rekao je Lubino.

Pjesmu slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/lubino-andeo-tame

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »