Novosti

Povodom Valentinova, Rajko Suhodolčan, objavljuje novi singl s aktualnog albuma „Zlato moje“!

Objavljeno:

Povodom Valentinova, Rajko Suhodolčan, objavljuje novi singl s aktualnog albuma „Zlato moje“!

Poslušajte pjesmu „Srce mi nije za ljubavi dvije“!

„Tekst pjesme „Srce mi nije za ljubavi dvije“, ponudio mi je, prije više od deset godina, moj prijatelj Željko Pavičić, legendarni autor mnogih hitova Miše Kovača, Srebrnih krila  i mnogih drugih izvođača. Glazbu za pjesmu sam radio ja, a kolega Jurica Vugrek, vrsni pijanist, je to savršeno odsvirao i ispisao za gudače. Realizacija svega ostalog je djelo mog dugogodišnjeg suradnika Davora Totovića. Pjesma je snimljena prije jednog dužeg vremena i ostala je stajati u ladici, jer mi nikako nije pasala u moj kajkavsko zabavnjački izričaj gdje sam, u to doba, bio u punom autorskom zamahu. Čekala je i dočekala svoje objavljivanje upravo sad za Valentinovo, s obzirom da sam Pavičićev tekst zorno prikazuje ljubav kao nešto jedinstveno, trajno i vječno.“ – rekao je Rajko.

U pripadajućem videospotu sudjeluju sami autori i prijatelji glazbenici iz Rajkovog pratećeg sastava koji djeluje pod imenom Fresh band. Spot za pjesmu „Srce mi nije za ljubavi dvije“, pogledajte na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=KaGIguc6RXk

 Pjesma „Srce mi nije za ljubavi dvije“, nalazi se na novom albumu Rajka Suhodolčana pod nazivom „Zlato moje“, objavljenog u studenom prošle godine.

Cijeli album „Zlato moje“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/zlato-moje

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »