Novosti

„Noć i dan“ – vrhunski soul - pop Elvira Bandića

Objavljeno:

Elvir Bandić, svestrani glazbenik iz susjedne nam Bosne i Hercegovine objavio je svoj prvi singl i spot za diskografsku kuću Menart pod nazivom „Noć i dan“!

Prisutan već 20 godina na glazbenoj sceni, ovaj vokalist i autor glazbe za filmove, kazalište, videoigre i reklame poznat je po interpretacijama jazz, pop i rock standarda.

No, s odličnim, profinjenim soul-pop singlom „Noć i dan“ Elvir se okreće autorskom stvaralaštvu. Pjesmu za čiju se produkciju, stihove i aranžman u potpunosti pobrinuo sam autor prati i originalan animirani spot u režiji Berina Tuzlića.

Spot za „Noć i dan“ možete pogledati na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=2AQgRIWtlaQ&feature=youtu.be

 

Foto by Munever Salihović

 „Ova pjesma donosi priču o dvoje mladih koji traže recept za zajednički život te poslije neuspješnih pokušaja pronalaze dimenziju u kojoj mogu funkcionirati kao jedno“, kaže Elvir o svojoj pjesmi i njenoj tematici.

Pjesmu „Noć i dan“ potražite i na Deezeru!

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »