Novosti

KOLO SLAVUJ & FOLKLORELEKTRO Moderan brak tradicije i elektronike u novom singlu POVI!

Objavljeno:

KOLO SLAVUJ & FOLKLORELEKTRO  Moderan brak tradicije i elektronike u novom singlu POVI!

Nakon objave prvih singlova Hajstra i Kaj mati i cijelog albuma Kolectrified u ljetu ove godine, Folklorni ansambl gradišćanskih Hrvata Kolo Slavuj i zagrebački duo Folklorelektro nastavljaju svoj umjetnički rad sa singlom POVI. Autori pjesme su Boris Harfman, Filip Tyran i Hrvoje Crnić, a solo vokale pjevaju koloslavujke Sarah Mager i Agnes Linhart.

 

Kolectrified je nova i skupna produkcija Folklornog ansambla gradišćanskih Hrvata - Kolo Slavuj iz Beča i umjetničkoga dua iz Zagreba Folklorelektro koji čine komponisti Hrvoje Crnić i Boris Harfman. Tradicionalni narodni napjevi gradišćanskih Hrvata spojenih u zrcalu elektronike i eksperimentalne elektronike, nove estetike, umjetničkoga izražaja i pristupa glazbi. Tako je nastao novi glazbeni sadržaj kao simbioza ovih dvaju umjetničkih pravaca – tradicijska kultura i elektronska glazba. 

Streaming servisi:

singl Povi : https://bfan.link/povi-kolo-slavuj-foklorelektro

album Kolectrified : https://bfan.link/kolectrified

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »