Novosti

Letu Štuke za Record Store Day pripremili „The Best Of“ izdanje!

Objavljeno:

Legendarni sarajevski bend Letu Štuke za ovogodišnji je Record Store Day pripremio kolekciju svojih najvećih hitova koji su obilježili regionalnu rock scenu posljednjih desetljeće i pol. Međunarodni Dan prodavaonica ploča obilježava se već deset godina, a ove je godine na rasporedu 22. travnja.

„The Best Of“ Štuka sadržava 17 pjesama te bonus pjesmu „Padaj“ koja se po prvi put nalazi na nekom studijskom izdanju. Uz ovaj novitet, na albumu će se naći i dobro poznati hitovi kao što su „Mjesto za dvoje“, „Pero Papacoder“, „Tesla“, „Paranoja“, „Minimalizam“, „Sunce“ i drugi, proizašli iz diskografije koju čine tri izvrsna albuma – „Letu štuke“, „Proteini i ugljikohidrati“ te „Brojevi računa“.

Ovaj odabir najboljih pjesama iz pera predvodnika benda Dine Šarana bit će dostupan u svim boljim CD shopovima od subote, 22. travnja.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »