Novosti

Manntra s predstojećim albumom osvaja svjetsko tržište!

Objavljeno:

Novi album Manntre, čiji je izlazak predviđen za ovo ljeto, bit će objavljen u suradnji Menarta i njemačke diskografske kuće Bleeding Nose Records!

Na ovaj način hrvatski industrial folk metalci dodatno će se približiti publici na globalnom tržištu, a posebno Nijemcima čiju su naklonost dobili prošle godine nastupajući zajedno s velikanima tamošnje metal scene – bendom In Extremo.

„Veseli nas suradnja s ovako velikim svjetskim labelom. Također, nismo morali raditi nikakve kompromise oko jezika. I dalje pjevamo na hrvatskom, ali sada za strano tržište, što je prava rijetkost za jedan domaći bend. Ipak ispada da jezik nije prepreka kad je glazba u pitanju“, kaže Marko Matijević Sekul, frontmen benda i dodaje kako je Manntra na novom albumu pripremila nekoliko iznenađenja i gostovanja.

„Više od pola albuma nam je bilo ukradeno zbog provale u studiju te smo puno toga morali ponovno snimiti, a neke pjesme ponovno napisati iz pamćenja, no to nam je dalo jednu novu dimenziju i priliku da ispravimo neke stvari i dovedemo ih na razinu s kojom smo u potpunosti zadovoljni“, dodaje Marko.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »