Novosti

Novo u Menartu! Emina Arapović predstavlja snažan povratnički singl "Pravi frajer"!

Objavljeno:

Novo u Menartu! Emina Arapović predstavlja snažan povratnički singl "Pravi frajer"!

Snažni povratnički singl Emine Arapović zasigurno će “zapaliti“ svaki zvučnik! Nakon kratke stanke, Emina se vraća jača nego ikad u sklopu diskografske kuće Menart!

 „Pjesmom “Pravi frajer“ obraćam se, kako pravim muškarcima, tako i pravim ženama. Današnji moderan svijet je često i većinom lažiran, ispeglan i photoshopom se daje dojam savršenstva. Prava je premija naići na nekoga tko posjeduje iskonske vrijednosti u moru ljudi se koji svojom sebičnošću prodaju za nešto što misle da vrijedi“ - vrlo odlučno priznaje.

 “Pravi frajer“ je snimljen sa “živim“ instrumentima, nadopunjen čvrstim i napadačkim vokalom po uzoru na hitove 80-ih, te upečatljivim refrenom u stilu Tine Turner i Allanis Morissette.

Autor teksta i glazbe je Eminin dugogodišnji suradnik Marko Tomasović. Za aranžman je zaslužan Aleksandar Valenčić, gitaru Emir Grozdanić, a svoj poseban “touch“ saksofonom dodao je Arsen Ereš. Za cijeli proces stvaranja je bila zadužena izvršna producentica Ana Borić, dok je spot snimljen na lokaciji Aerodrom Lučko.

 Glazbena karijera koja je započela 2003.g. sudjelovanjem, u tada popularnom, TV show-u “Story Supernova Music Talent“ zauvijek je označila Eminu Arapović kao jednu od vodećih i upečatljivih rock vokala na našoj glazbenoj sceni. Sa svojom debitantskom pjesmom “Učini sve što moraš“ u ljeto 2004.g., postala je jedina pjevačica rock žanra koja je dobila prvu nagradu stručnog žirija na Splitskom festivalu. Godine 2005. ulazi u finale Dore sa pjesmom “Pa šta“ koja postaje jedna od njenih mnogih uspješnica. Kao svoju najdražu pjesmu navodi “Ispod tvog popluna“ u izdanju Croatia Records-a.

Na Radijskom festivalu 2007.g. Emina predstavlja pjesmu “Vučica“ te njome ponovno žari top listama. Koliko je njome obilježila glazbenu scenu potvrđuje i veliki intervju bivše predsjednice Kolinde Grabar - Kitarović za Globus kojim se javno zahvalila autorima njene najdraže pjesme.

“Pravi frajer“ je snimljen za “živim“ instrumentima, nadopunjen čvrstim i napadačkim vokalom po uzoru na hitove 80-ih, te upečatljivim refrenom u stilu Tine Turner i Allanis Morissette.

 “S novim singlom nastavljam niz pjesama u svom stilu, ostajući vjerna sebi prkoseći svim trendovima“ - poručuje Emina.

Pjesmu „Pravi frajer“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/pravi-frajer

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »