Novosti

Menartovi izvođači nominirani za Porin 2024.!

Objavljeno:

Menartovi izvođači nominirani za Porin 2024.!

Matija Cvek & The Funkensteins, Zvučni zid i Reper iz sobe nominirani su za nagradu Porin!

 Nominacije za  31. izdanje glazbene nagrade Porin objavljene su jučer na svečanoj ceremoniji u zagrebačkom restoranu Spoon, a među slavljenicima su i izvođači iz Menartovog kataloga.

 Tri nominacije dobili su Matija Cvek & The Funkensteins:

 Najbolji album pop glazbe – „Vile se ovdje igraju“ (glazbeni producent: Ivan Pešut / nakladnik: Menart)

Producent godine – Ivan Pešut za album „Vile se ovdje igraju“,

Najbolji koncertni album – „Live – Dom sportova, Zagreb, 2.12.2022.“ (glazbeni producent: Marko Gaćina / nakladnik: Menart).

U kategoriji najbolji album hip hop glazbe, nominiran je Reper iz sobe s albumom „Unutra“ (glazbeni producent: Ante Prgin Surka, Davor Doležal, Toni Tkalec / nakladnik: Menart).

„Jako sam sretan i zadovoljan zbog nominacije. Izgleda da imamo jedan uzorak koji mi se jako sviđa, ponavlja se ista situacija kao i nakon prvog albuma. Lijepo je kad publika uživa u tvom djelu, a pogotovo kada i kolege prepoznaju tvoj rad. Ovo daje dodatnu motivaciju da treći album bude još ljepši. Hvala.“- izjavio je Reper iz sobe.

U kategoriji broj 30. – Najbolji album s raznim izvođačima, nominiran je Zvučni zid ( izvršni producent: Vedran Peternel / nakladnik: Menart).

Čestitamo svim nominiranim glazbenicima!

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »