Novosti

Odličan novi singl Roberta Čavlovića - "Slađa od meda"!

Objavljeno:

Odličan novi singl Roberta Čavlovića - "Slađa od meda"!

Slađa Od Meda” – treća je pjesma koju predstavlja mladi zagrebački kantautor Robert Čavlović.

 Nakon pjesama “Oči Boji Nebom” i "Inkognito”, Robert Čavlović predstavlja treći samostalni singl “Slađa Od Meda”.

“Pjesma “Slađa Od Meda” govori o strastvenoj zaljubljenosti koja s druge strane nije isto shvaćena. Autor je tim riječima pokušao slikovito prikazati ne zainteresiran osjećaj u kojem se svaki muškarac barem jednom u životu susreo” - rekao nam je Robert.

 Robert je solo izvođač, glazbom se bavi od malih nogu te planira i tako nastaviti. Također sprema svoj prvi album na čijim pjesmama intenzivno radi te većinu svojeg vremena provodi u studiju. Svoje putovanje kroz svijet glazbe započeo je u nižoj i srednjoj glazbenoj školi a maturirao je kao violončelist dok je ljubav prema popularnoj glazbi učinila da samoinicijativno počinje svirati gitaru, pjevati i komponirati vlastite pjesme.

 Po njegovom mišljenju, glazba nije samo pjevanje i sviranje, već kreiranje sveukupnosti emocija u tonovima i melodijama koje drugu stranu poistovjećuju upravo s onime što se želi dočarati.

 Glazbu i tekst za pjesmu “Slađa Od Meda” potpisuje sam Robert Čavlović dok je za aranžman i produkciju odgovoran Domagoj Perišić.

Pjesmu slušajte na streaming servisima

https://backl.ink/126684405

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »