Novosti

Novi album glazbenog projekta Million od danas na streaming servisima! Pogledajte i popratni video broj za singl „Jednom“!

Objavljeno:

Novi album glazbenog projekta Million od danas na streaming servisima! Pogledajte i popratni video broj za singl „Jednom“!

Drugi album, glazbenog projekta Million by Slavko Remenarić, jednostavnog naziva „2“ od danas je dostupan na streaming servisima.

„Na drugom albumu mog projekta „Million“ radili smo otprilike dvije godine. Nešto zbog objektivnih okolnosti, ali i zato jer smo htjeli iz svake pjesme izvući maksimum. Sve instrumente, osim bubnjeva na par pjesama i nekih klavijatura, odsvirao sam u svom kućnom studiju. Puno sam vremena posvetio i aranžmanima. Prvi album Million projekta bio je kompilacija do tad izdanih singlova. Ovaj album sam nazvao jednostavno 2, inspiriran odličnom fotografijom Luke Tambače koja pokazuje dva tornja zagrebačka katedrale, okupane u prelijepim bojama. Album ima specifičan koncept. Radi se o zbirci pjesama od kojih sam pola pjesama otpjevao ja, a pola Ernest pa su tako i podijeljene. Vokalno više nego glazbeno. Na albumu sudjeluje i nova pjevačica Zorana Unković, u manjoj mjeri, jer se pridružila u  kasnoj fazi stvaranja albuma. Ovaj album nije samo zbirka pjesama; to je putovanje kroz emocije, misli i iskustva.“ – rekao nam je Slavko.

Pjesma „Jednom“ je treći službeni singl s albuma 2 čiji je spot režirala Slavkova supruga – Diana Remenarić koja mu je ujedno dala i ideju za temu pjesmu.

 „Pjesma „Jednom“ mi je jedna od najdražih koje sam do sad napravio. Mislim da sam postigao visok stupanj jedinstva glazbe i stihova. Iako kompleksna u aranžmanu i relativno dugog trajanja, mislim da ona drži pažnju slušatelja do kraja. Ideju za temu pjesme mi je dala supruga Diana, dok sam joj na jednom od naših putovanja, puštao demo snimke koje sam otpjevao na nekom čudnom engleskom. Nakon prvog slušanja rekla je da je pjesma moćna i da ju asocira na situaciju kada ljudi ne cijene ono što imaju nego tek kad to izgube.“ – rekao je Slavko.

Popis pjesama s albuma 2:

 1. Slika se mijenja
 2. Sretno uzbuđenje
 3. Polje
 4. Ti imaš nešto
 5. Opsesija
 6. Ja sam za
 7. Jednom
 8. Ja samo sanjam
 9. Lijepe dame
 10. Ogledalo

„U ogromnoj ponudi domaćih i inozemnih izdanja, nadam se da će ovaj album naći svoj put. Kako god bilo, bio je užitak raditi ga, a to je ono zbog čega se bavim glazbom i stihovima.“ – zaključio je Remenarić.

Streamnig servisi:

Album „2“ : https://bfan.link/2-million

Singl „Jednom“ : https://bfan.link/million-jednom

 

Vezani sadržaji

 • Newsletter

 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »