Novosti

Spoj tradicije i modernog popa u novoj pjesmi Alena Đurasa s kojom će se predstaviti na ovogodišnjoj Dori! Poslušajte „A Tamburitza Lullaby“!

Objavljeno:

Spoj tradicije i modernog popa u novoj pjesmi Alena Đurasa s kojom će se predstaviti na ovogodišnjoj Dori! Poslušajte „A Tamburitza Lullaby“!

Finalist showa „The Voice 2016.“, sudionik Eurosonga 2017., 5 singlova, više od 100 pojavljivanja na HRT-u, više od 900 otpjevanih pjesama na televiziji, više od 700 nastupa – koncerti, gaže, eventi, gostovanja, mjuzikli, animirani filmovi…sve to i puno više od toga je Alen Đuras koji će se na ovogodišnjoj Dori predstaviti pjesmom „A Tamburitza Lullaby“!

Alen Đuras je pjesmom „A Tamburitza Lullaby“ ujedinio Argentinu, Švedsku i Hrvatsku, a tradicionalni hrvatski instrument tamburicu spojio s modernom pop/edm produkcijom.

 „A Tamburitza Lullaby je pjesma u kojoj je autorsko - produkcijski tim Saunacat po prvi puta uspio prikazati tamburicu u modernom i pop aranžmanu. Naravno, pjesma nebi bila tako posebna da nije bilo Krunoslava Dražića koji je snimio tamburicu. Pjesma govori o mladom paru koji je prekinuo svoju dugogodišnju vezu, ali su se zakleli da se nikad neće zaboraviti. Zato se sad prisjećaju kad su biti mladi, kad su bili djeca i pjevali si uspavanke. Jako se veselim Dori i nadam se da će vam se svidjeti pjesma. Lyric video radili su kolege iz Argentine i ubacili smo neke elemente koje ćemo koristiti i na samom nastupu na Dori “ – rekao je Alen Đuras.

Spot za pjesmu „A Tamburitza Lullaby“ pogledajte na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=PXNhxWN8sL8

„Prvi dio pjesme je nastao na jednom songwriting-sessionu u Stockholmu i tada je bila zamišljena kao balada, a drugi dio pjesme je napravljen i završen u Zagrebu gdje smo ipak odlučili za jednu bržu verziju. Što se tiče samog nastupa na Dori, pripremamo jedan vrlo zanimljivi scenski nastup koji će se zasigurno svidjeti gledateljima.“ – rekao nam je Siniša Reljić – Simba, jedan od članova autorsko – producentskog tima Saunacat.

Pjesmu „A Tamburitza Lullaby“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/a-tamburitza-lullaby

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »