Novosti

ANGELO: Pjesma „Zauvijek moja“ odnijela je svoju drugu pobjedu!

Objavljeno:

ANGELO: Pjesma „Zauvijek moja“ odnijela je svoju drugu pobjedu!

Na prošlogodišnjem 19. Darfestu, Angelo je predstavio pjesmu „Zauvijek moja“ i njome osvojio Grand Prix za 1. mjesto. Godinu dana kasnije, pjesma odnosi još jednu pobjedu i to na makedonskom OhridFestu gdje je posebno oduševio Nedu Ukraden koja mu je dala maksimalnih 12 bodova.

 „Nastup na makedonskom OhridFestu bilo je jedno novo i nezaboravno iskustvo za mene. Prvi put stao sam na tu  ogromnu pozornicu i pred makedonsku publiku koja me prihvatila kao da sam njihov. Pjevao sam pred velikim imenima kao što su Neda Ukraden, Goca Tržan, Dado Topić…tako da moram priznati da sam ovaj put imao tremu. Nastup na festivalu je nešto sasvim drugačije od objave novog singla. Veliko je to natjecanje pjevača, iz cijele bivše Yuge pa i Grčke, tu su različiti producenti, autori, tekstopisci, izvođači. Svaki takav nastup ujedno je prilika za nova poznanstva, a meni omogućuje proširiti moje glazbene vidike. Velika je razlika pjevati na domaćoj pozornici, gdje te svi znaju, ali nešto sasvim drugo je stati pred stranu publiku i strani žiri gdje si potpuno nepoznato ime.“ – rekao nam je Angelo.

Pjesma „Zauvijek moja“ kojom ambicioznije stupa na glazbenu scenu, plod je suradnje s autorima Goranom Šarcem, tekstopiscem Robertom Pilepićem i Aleksandrom Valenčićem.

Angelo je 23. godišnji student Glazbene akademije u Ljubljani, smjer operno pjevanje, a glazbom i pjevanjem se bavi od najranijeg djetinjstva, ima nekoliko singlova, a odlikuje ga suverena izvedba i lirski vokalni pristup.

Pjesmu „Zauvijek moja“, slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/zauvijek-moja-angelo

Angela pratite na njegovom službenom Facebook i Instagram profilu.

 


Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »