Novosti

Album „Flashback“, Lidija Bačić Lille objavila na vinilu i predstavlja istoimeni duet singl s Ivanom Banfić!

Objavljeno:

Album „Flashback“, Lidija Bačić Lille objavila na vinilu i predstavlja istoimeni duet singl s Ivanom Banfić!

Lidija Bačić Lille svoj je album Flashback“ (Fayo music / Menart), odlučila objaviti na vinilu. Sigurni smo da će ova vijest razveseliti sve ljubitelje ploča i zvuka 80 – ih godina.

Vinil „Flashback“ od danas je u službenoj prodaji, a prvih 30 najbržih kupaca putem Menart webshopa dobit će svoj POTPISANI primjerak.

https://www.menartshop.hr/proizvod/flashback-lp/

 

Uz izlazak vinila, Lidija je svoje fanove odlučila počastiti i posljednjim singlom s albuma „Flashback“. Radi se o istoimenom duet singlu s Ivanom Banfić I Bee.

„Čekala sam da izađe vinilno izdanje albuma kako bismo s ovom pjesmom i spotom konačno zaokružili priču „Flashback“. Gošća na pjesmi mi je Ivana Banfić I Bee i mislim da je to jedan woman power duet za koji sam sigurna da će osvojiti srca i publike i radijskih urednika. Pjesmu su pisali, već provjereni duo, -  Fayo i Siniša Reljić Simba. Spot u obliku crteža i nastajanja crteža je radio poznati slovenski ilustrator i strip-crtač Izar Lunaček, a montirala ga je Neza Dali Novak.“ – rekla nam je Lille.

Popis pjesama:


A
1. Flashback feat. Ivana Banfić
2. Ako me ikad ostaviš
3. Ponekad poludim
4. To je to

B
1. Stop feat. Žanamari
2. Vatra ljubavi
3. Zauvijek
4. Ja u našu ljubav vjerujem

Cijeli album „Flashback“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/flashback-lille

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »