Novosti

Novi glazbeni eksperiment Tomislava Užarevića! Poslušajte „Zvijeri“!

Objavljeno:

Novi glazbeni eksperiment Tomislava Užarevića! Poslušajte „Zvijeri“!

Tomislav Užarević široj je javnosti poznat po svom sudjelovanju u glazbenom showu „The Voice“ gdje je dogurao do polufinala. Već tada je pokazao izuzetne vokalne sposobnosti koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnima i time zaradio simpatije i publike i žirija.

Svoj novi singl „Zvijeri“ izdaje za diskografsku kuću Menart i najavljuje svoj istoimeni album prvijenac.

Kako sam kaže:

„Pjesma Zvijeri“ je svojevrsni glazbeni eksperiment jer je korišten neobičan instrumentarij, odnosno korišteni su zvukovi iz retro igrica iz 80-ih godina i akustična gitara. Upravo zato jer je pjesma toliko neobična, mi je izuzetno draga i zato sam odlučio s njom najaviti i album.“

Glazbu i tekst radio je sam Tomislav, dok je za aranžman i produkciju zaslužan Marko Matijević Sekul, frontmen grupe Manntra.

Prva autorska pjesma kojom se Tomislav predstavio javnosti je pjesma „Njen zvuk“ koja je 2017. godine proglašena pjesmom godine u Music Pubu Zlatka Turkalja.

Pjesmu „Zvijeri“ slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/en/album/92915992

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »