Novosti

Urban Instinkt predstavlja novi singl na engleskom jeziku jednostavnog naziva „U.I.“!

Objavljeno:

Urban Instinkt predstavlja novi singl na engleskom jeziku jednostavnog naziva „U.I.“!

Hardcore grupa Urban Instinkt iz Tuzle predstavlja novi singl! Pjesma "U.I." skraćeno od Urban Instinkt je peti po redu singl na engleskom jeziku koji će se naći na nadolazećem albumu "Bijes".

„Pjesma govori o borbi i ustrajnosti benda koji se usprkos mnogim poteškoćama i preprekama uspio izdići iznad svakodnevnice nefunkcionalnog društva. Društva koje pruža vrlo malo svojim građanima, a pogotovo mladim ljudima. Mi se pokušavamo okrenuti pozitivi i traženju motivacije usprkos negativnoj energiji sredine u kojoj živimo

Refren pjesme: "U.I. is poppin', your jaw is droppin'!" referenca je na nezanemarljiv uspjeh i ekspanziju benda na globalnu hardcore scenu.“ – izjavili su članovi Urban Instinkta.

Glazbu i aranžman pjesme potpisuje Mirza Čardžić, a tekst Amer Kantaržić Sledž i Mirza Čardžić.

Urban instinkt:

Mirza Čardžić Charge (vokal i bass gitara), Amer Kanradžić Sledž (vokal), Edin Muminović (gitara), Mirza Mita Halilagić (gitara), Sead Hadžić Sejo (bubanj) i Tarik Šukalić Tare (vokal i prateći vokal).

Pjesmu "U.I." slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/u-i

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »