Novosti

NINA Badrić gošća na koncertu MARIJE Šerifović u Lisinskom!

Objavljeno:

NINA Badrić gošća na koncertu MARIJE Šerifović u Lisinskom!

Nakon izuzetnog koncerta u pulskoj Areni kojim je proslavila 20 godina karijere, miljenica zagrebačke publike - Nina Badrić, nastupit će kao posebna gošća Mariji Šerifović na njezinom prvom velikom koncertu u Hrvatskoj, 15. rujna u Lisinskom.

Pobjednica Eurosonga iz 2007. godine s pjesmom „Molitva“ i jedna od najboljih pjevačica u regiji za manje od mjesec dana u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog nastupit će u pratnji benda i prirediti provod za pamćenje.

„Bit će to vaš najbolji provod u životu“ – izjavila je u Zagrebu početkom tjedna gdje je boravila zbog intervjua uoči željno iščekivanog nastupa. Marija uglavnom živi na relaciji Beograd – Los Angeles, a trenutno je na odmoru nakon kojega kreće na američku turneju.

Po završetku američke turneje stiže u Zagreb nakon čega nastavlja jesensku turneju po skandinavskim zemljama.

U posljednjih godinu dana Šerifović je objavila trilogiju singlova koji broje milijunske poglede, a svaki njen post na društvenim mrežama budno prate mediji i preko 300.000 obožavatelja. Popularnost na društvenim mrežama, osim zbog pjesama koje izvodi, stječe i vrlo iskrenim te emotivno nabijenim izjavama. Za razliku od mnogih, kaže da ima sreću jer je emotivno pismena i bezuvjetno predana svojoj publici, što oni prepoznaju i zbog čega ima gust koncertni raspored. Iza sebe do sada ima šest albuma; pet studijskih te jednu kompilaciju.

2007. godine objavljuje album Marija Šerifović - Molitva - The best of. Album „Nisam Anđeo“ objavljuje 2008. godine, a 2014. izdaje album pod nazivom „Hrabro“. Nakon toga uzima kreativnu stanku, odlazi u Los Angeles i povratkom iz Amerike objavljuje trilogiju singlova/spotova; Pametna i luda, Sama i nervozna te Svoja i tvoja, a zajedno imaju preko 20 milijuna pogleda na YouTubeu.

Da će ovo zaista biti koncert koji će ispuniti očekivanja i najzahtjevnije publike, svojim gostovanjem pridonijet će i jedan od najjačih ženskih vokala u regiji – Nina Badrić.

Nina je u 20 godina glazbene karijere objavila sedam studijskih albuma te primila na desetke priznanja i nagrada, uključujući i osam Porina. Iznimne pjevačke mogućnosti i talent za pisanje pjesama transformirali su karijeru Nine Badrić u jednu od najuspješnijih na hrvatskoj glazbenoj sceni. Njen stav, karizma i modna razigranost su, pak, nadahnuli brojne žene i oduševile tisuće vjernih obožavatelja.

Sinergija dvaju moćnih žena i vrhunskih vokala, Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog 15. Rujna pretvorit će u mjesto jedinstvenog užitka!

Ulaznice su puštene u prodaju po cijeni od 120 do 160 kn putem https://www.ulaznice.hr,

a mogu se kupiti na blagajni dvorane te na svim ovlaštenim prodajnim mjestima tog sustava.

Sve informacije o koncertu možete i dalje pratiti na www.lisinski.hr ili na Facebook eventu.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »