Novosti

Lidija Bačić i Jasmin Stavros nastupili na 11. CMC festivalu!

Objavljeno:

Lidija Bačić i Jasmin Stavros nastupili na 11. CMC festivalu!
  1. izdanje CMC festivala i ove je godine na Vodičkoj rivi okupilo brojna poznata glazbena imena.

Više od 40 izvođača predstavilo je svoje aktualne singlove, a da je ovo jedan od najboljih festivala zabavne glazbe, pokazala je brojna publika koja je velikim pljeskom dočekala svakog izvođača.

Drugu festivalsku večer koja se održala u subotu 8.6., svojim je nastupom začinila Lille koja je predstavila svoj aktualni singl „Muške suze“. Pjesmom "Muške suze" za koju glazbu potpisuje Branimir Mihaljević, tekst Fayo, a aranžman Luka Kovačić, zagrijala je već uzavrelu vodičku pozornicu i najavila nadolazeći studijski album „Revolucija“, a zasigurno je Lille bila jedna od najiščekivanijih nastupa ovogodišnjeg CMC festivala.

Atmosferu u Vodicama dizali su i vječni zabavljači Željko Bebek, Dražen Zečić, a zajedno su ponovno zapjevali Mladen Grdović, Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković kao sastav „Tri mušketira“.  

Jasmin Stavros ove je godine na CMC festivalu predstavio svoj aktualni singl „Na planini“, autora Branimira Mihaljevića i Nenada Ninčevića. 

„Pjesma govori o jednostavnom čovjeku koji preko tjedna živi da bi dočekao vikend da ode na more ili planine. Čim sam prvi puta čuo pjesmu odmah sam znao da je to hit i za ljetne i za zimske dane. S Branimirom surađujem već više od dvadeset godina, a s Nenom još tamo od osamdesetih godina i obojica su zaslužni za neke od najvećih hitova u mojoj karijeri tako da ne sumnjam ni trena u ovu neobičnu, ali hit pjesmu ovih velikih hitmejkera"- rekao je Jasmin Stavros.

Pjesme Lidije Bačić i Jasmina Stavrosa slušajte i na Deezeru:

Lille: https://www.deezer.com/us/album/99762382

Jasmin Stavros: https://www.deezer.com/en/album/95907702

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »