Novosti

Prvi, legendarni album „Letu Štuke“ slavi punih 15 godina! Menart najavljuje dupli, remasterirani LP u 2021. godini!

Objavljeno:

Prvi, legendarni album „Letu Štuke“ slavi punih 15 godina!  Menart najavljuje dupli, remasterirani LP u 2021. godini!

U subotu, 14.11. prvi, legendarni album „Letu Štuke“ istoimene popularne rock grupe, slavi punih 15 godina od svoga objavljivanja. Istovremeno njihova izdavačka kuća Menart, za 2021. godinu, najavljuje reizdanje tog albuma na dvostrukom vinilu.

„Prvi album je zapravo zbirka pjesama koje sam napisao u razdoblju prije i nakon ratnih događanja na ovim prostorima. U najvećoj mjeri je oslonjen na te atmosfere. Koncipiran je kao soundtrack tog vremena i stilski je šarolik. Ta šarolikost će postati konstanta u daljem stvaralaštvu benda- Mislim da smo Đani Pervan (aranžman, produkcija) i ja uz pomoć brojnih gostiju, uspjeli u namjeri da se bend predstavi na najbolji mogući način.“ – izjavio je Dino Šaran.

Album je službeno izašao sredinom studenog 2005. godine, a prvi radio singl je bila pjesma „Mjesto za dvoje“. Po izlasku albuma, uz spomenuti singl, posebno se izdvajaju pjesme: „Minimalizam“, „Tepsija“, „Signali“, „Grad bez boje“ i „Pero Papacoder“, a publika je vrlo brzo album svrstala među vodeće alter-pop naslove u regiji.

 

Album „Letu Štuke“ slušajte na YouTube-u i na streaming servisima.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »