Novosti

Kvartet Gubec, Tomislav Bralić i Klapa Intrade donose pjesmu koja spaja Zagorje i Dalmaciju!

Objavljeno:

Kvartet Gubec, Tomislav Bralić i Klapa Intrade donose pjesmu koja spaja Zagorje i Dalmaciju!

Pjesma „Vaši naši“ je singl s novog, nadolazećeg albuma Rajka Suhodolčana pod nazivom Zlato moje koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana. Uz pomoć svojih dečki iz Kvarteta Gubec i u suradnji s Tomislavom Bralićem i Klapom Intrade, Rajko je napisao, a Mario Plantak aranžirao i producirao, zanimljivu, simpatičnu i satiričnu pjesmu znakovitog i simboličnog naziva - Vaši naši. U tekstu si, Zagorec kojeg u spotu glumi naš proslavljeni zagorski kuhar Tomislav Špiček i Dalmatinac kojeg je uprizorio popularni glumac Vedran Mlikota, malo tepaju, malo dobacuju kroz šalu, a na kraju sve završi onako kako i treba…s pjesmom, veseljem i sve to s ciljem da se malo ublaži izmišljeno rivalstvo između sjevera i juga.

 „Priče o nekakvoj netrpeljivosti između sjevera i juga Lijepe naše koja zapravo ne drži vodu, a koja se u zadnje vrijeme nekako napuhuje u javnosti, potaknule su nas da se, kao glazbenici, okupimo u vili Zelenjak Ventek u Hrvatskom zagorju i da pokažemo da tako nešto ne postoji. Postoji samo prijateljstvo, glazba i veselje.“ – rekao nam je Rajko.

Na suradnju se osvrnuo i Tomislav Bralić:

„Imamo pismu koja će vam razveseliti ove hladnije dane! Evo, snimilo smo je s Kvartetom Gubec. S Rajkom se već dugo poznajemo, a napokon smo nešto i snimili zajedno. Nadam se da će pisma svima u ove ozbiljne i hladne dane donijeti malo veselja i smiha. Uživajte u ovoj glazbenoj kombinaciji, pisma se zove “Vaši naši”. Rajko je sve to stvarno lipo smislio. Osim toga, napravili smo i dobar spot. Snimali smo u Zagorju i podružili se s dečkima. Bacite oko i uživajte!“

Pjesmu Vaši naši slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/vasi-nasi

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »