Novosti

Dvostruki LP Letu Štuke od danas u prodaji! Potpisivanje vinila u 18 sati u Menart multimedijalnoj knjižari!

Objavljeno:

Dvostruki LP Letu Štuke od danas u prodaji! Potpisivanje vinila u 18 sati u Menart multimedijalnoj knjižari!

Prvi i najhvaljeniji album grupe Letu Štuke iz 2005. godine dobio je svoje remasterirano izdanje i to na dvostrukom 180-gramskom vinilu. Dvostruki LP u prodaji je od petka 11.03. i možete ga kupiti u Menart multimedijalnoj knjižari u kojoj će se danas u 18 sati održati i potpisivanje ploče te u svim boljim CD shopovima ili putem Menart webshopa.

Uz najpoznatije pjesme s albuma:"Mjesto za dvoje", "Minimalizam", "Sami", "Šutiš", "Sunce feat. Rundek Cargo Orkestar", "Kao na zapad", "Pero Papacoder", "Grad bez boje", "Signali", na vinilu se nalaze i dvije bonus pjesme, neobjavljene demo snimke pjesama "Kao na zapad" i "Gorile u magli" koje su nastale u periodu nastajanja prvog albuma.

„Ovo remasterirano, vinilno izdanje bilo je u planu objaviti već prije nekih dvije godine, no tada je došla pandemija. Sve je stalo i složili smo se kako će izdanje morati pričekati neka druga, bolja vremena. Nisam siguran da je došlo to bolje vrijeme, s obzirom na ratna zbivanja u Europi, ali kako je ovo je jedna antiratna ploča smatram da izlazi u pravom trenutku. Neka ova ploča bude bonus za one koji su preživjeli koronu i hommage onima koji nisu među nama.” – rekao je Dino Šaran.

Uz remasterirano dvostruko LP izdanje dolazi i vaučer za download albuma u MP3 formatu, a LP Letu Štuke (Remaster) slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/letu-stuke-remaster

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »